Over ons

Nicoos Culinaire Service

”Nicoos” klinkt misschien Grieks, maar dat is het zeker niet. Het is een combinatie van de naam Nico Oosterbeek, de eigenaar van Nicoos Culinaire Service. Tijd om Nico en zijn werkwijze beter te leren kennen!

Wij richten ons volledig op wat we het beste doen: heerlijke catering verzorgen voor elke gelegenheid. Hoewel we geen wijnexperts zijn, hebben we uitstekende partners die ons helpen om ook uw dorst naar kwaliteit te lessen.

Bij Nicoos begrijpen we hoe belangrijk het is dat iedereen geniet van hetzelfde heerlijke eten, ongeacht dieetbeperkingen. Daarom bieden we gerechten aan die geschikt zijn voor elk dieet, zodat niemand zich ‘anders’ hoeft te voelen. Of het nu gaat om glutenintolerantie, lactosevrij, vegetarisch of een andere speciale eis, ons menu wordt zo aangepast dat iedereen samen kan genieten van dezelfde culinaire ervaring.

Al ons eten is gegarandeerd vers en in overvloed, zodat geen gast onverzadigd blijft. En omdat we niet willen dat iets verspild wordt, laten we graag eventuele restjes bij u achter. Bij Nicoos zorgen we ervoor dat uw culinaire wensen smaakvol en zorgeloos vervuld worden. Ontdek de kunst van uitstekend eten met Nicoos Culinaire Service!

1988

Nico Oosterbeek begint in de keuken bij Eurest en raakt vanaf het eerste moment bekend met de diversiteit van de horeca.

2009

Nico start met Nicoos Culinaire Service en voorziet allerlei feesten en partijen van de lekkerste catering. Parttime, voor alsnog.

2015

Nico besluit all in te gaan en zich fulltime te focussen op Nicoos Culinaire Service.

2024

Nicoos Culinaire Service is een gevestigde naam in de provincie Flevoland (en verder) en verzorgt de lekkerste hapjes en events!

Nicoos Culinaire Service

Stuur Nicoos een berichtje!