Diensten

Catering

Of het nu gaat om een lunch, een high tea, een verjaardagsfeest, een walking dinner, een bruiloft, een tuinfeest, een barbecue, een sweet sixteen, het 21-diner van uw zoon of dochter, of een babyshower, maar u heeft geen zin om dit allemaal zelf te regelen? Wij nemen alle voorbereidingen op ons, zodat u er geen omkijken naar heeft en zich geen zorgen hoeft te maken over de inkoop en de afwas. Zo kunt u zelf ook heerlijk van het feest genieten!

Bij Nicoos hebben we geen vooraf samengestelde menu’s of vaste ideeën. Uw wens is onze uitdaging.

Hoe gaat dat in zijn werk? U neemt contact op via het e-mailadres info@nicoos.nl of u belt/WhatsAppt naar het nummer: 0641710969. Vervolgens komen we naar u toe voor een kennismakingsgesprek, nemen wij uw wensen op en dan maken een passend voorstel. Dit kan door heel Flevoland.

Het bestek, servies, glaswerk en de eventuele aankleding kunnen wij ook verzorgen, dit op basis van verhuur.

Na akkoord gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. Vooraf wordt er een aanbetaling afgesproken en na leveren dient u de rest van het afgesproken bedrag te voldoen.

Kok aan huis

”Uiteten… Ja, dat lijkt me leuk. Maar waar?”

Wat denkt u ervan om in uw eigen (vakantie)huis gast te zijn, samen met het gezelschap waarmee u lekker wilt tafelen, gezellig bijkletsen of iets vieren, zonder dat u hinder ondervindt van andere gasten?

Met een professionele kok in uw eigen keuken kan dit!

Hoe gaat dit in zijn werk? We komen bij u thuis om uw wensen te bespreken, waaronder het aantal gasten, de datum en de gerechten die u graag zou willen eten. Tegelijkertijd bekijken we wat er vanuit uw keuken allemaal mogelijk is om alles zo vers mogelijk te bereiden. Een deel van de voorbereidingen wordt vooraf gedaan, inclusief de inkoop.

Na akkoord gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. Vooraf wordt er een aanbetaling afgesproken en na leveren dient u de rest van het afgesproken bedrag te voldoen.

Na uw diner is de afwas netjes gedaan en de keuken weer schoon.

Indien gewenst kan er voor servies, bestek en glaswerk gezorgd worden.

Nicoos Culinaire Service

Stuur Nicoos een berichtje!