Freelance kok

Nico is 1988 begonnen bij de Eurest waar hij vanaf het begin al bekend raakte met de diversiteit van de horeca, na ruim 29 jaar ervaring is niks hem te gek.

of het nu gaat om een grote catering , een thuis diner, hapjes of ala carte in een restaurant.

-als aanvulling op uw eigen keukenbezetting of bij vervanging bij ziekte of vakantie.

-opzetten van menu's of banqueting mappen.

-inrichten van uw keuken.



neem contact op voor de beschikbaarheid















ervaringen/opdrachtgevers


Floris Catering te Huizen

NBC te Nieuwegein

Kasteel woerden te Woerden

Dorhoutmees te Biddinghuizen

Willem de Boer te Emmerloord

Autotron te Rosmalen

Maison te Veghel

Zeyn te Utrecht

Brabanthallen te Den Bosch

Huize bergen te Vught

Distrivers te Hoogeveen

De Baak

De Klepper te Oudewater

Jaarbeurs te Utrecht

Spit en Pan te Alphen aan de Rijn

Vernooy catering te Houten

Vine Yard catering te Utrecht

Sterrebosch te Wijchen

Sail 2015

de Loet te Heiloo

van Dam catering

Ma Guise/Wavin

At Sea te Dronten

teroir te Leiden

Prins heerlijk te Nijkerk

Grand cafe Boofoor te Biddinghuizen

Brink 20 te Laren

woonvorm SWLG te Purmerend

Brasserie de Vuurtoren te Nijjkerk

Zuid Zoet Zout te Biddinghuizen

ijselhallen te Zwolle

TT hal te Assen

Bakx en Meijer te Utrecht

Mangerie de Zeeger te Alphn aan de Rijn

golfclub 't Zelle te Hengelo (gld)

Ellens restaurant te Zelhem

lowlands 2017, 3d events te Biddinghuizen

Apollo hotel de Beyaerd te Hulshorst

mollencaten park Ginkelduin te leersum

Taets te Zaandam

Greenvillage te Nieuwegein